Vikos

Om oss

En utfordrer med store vekstambisjoner innenfor Viken Oslo

Om Vikos Prosjekt

Vikos Prosjekt ble etablert sommeren 2021, der formålet var å levere prosjektledelse, i utvikling- og gjennomføringfase, for utbyggingen av fremtidens Sandvika. I første omgang leverer Vikos Prosjekt all prosjektledelse til Andenæs Eiendom AS’ omfattende prosjekter i Sandvika, der det mest synlige er Helgerudkvartalet, som er det første store prosjektet i realiseringen av fremtidens Sandvika. Prosjektet består av totalt ca. 60 000 m2 med forretning, kontor og bolig, i hjertet av Sandvika sentrum. Helgerudkvartalet ble igangsatt i 2021.

Vikos Prosjekt skal realisere Andenæs Eiendoms visjon: «Vi skal bygge Sandvika til et sentrum for innovasjon, bærekraft og det gode liv».

Hva slags kompetanse Vikos Prosjekt har

Selskapet består i dag av noen sentrale medarbeidere med omfattende erfaring fra utvikling og gjennomføring av byutvikling og store byggeprosjekter.

I tillegg til Vikos sine egne ansatte leies det inn medarbeidere ved behov.

Våre ambisjoner

Selv om byutviklingen i Sandvika, med Andenæs Eiendom som oppdragsgiver, er hovedfokus for Vikos Prosjekt i dag, vil selskapet også kunne tilby sin kompetanse til andre oppdragsgivere.

Vikos har som mål å bygge sin organisasjon stødig i takt med utviklingen av Sandvika sentrum, men har samtidig målsetning å være en betydelig utfordrer i prosjektledelse markedet innen få år.

Ønsker du mer informasjon?